Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اداره توسعه و تدوین مقررات بانک مرکزی با اعلام این خبر افزود: متقاضی چک تضمینی نیازی به ثبت آن در سامانه صیاد ندارد بلکه طبق روال گذشته با مراجعه به بانک درخواست صدور چک می‌کند و بر این اساس بانک متناظراً در زمانی که چک تضمین‌شده برای وی صادر می‌کند باید قبل از تحویل به مشتری، اطلاعات چک تضمینی را نیز در سامانه صیاد ثبت و تأیید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمنه نادعلی زاده افزود: متقاضی چک تضمین‌شده می‌تواند این چک را تحویل ذینفع دهد و ذینفع می‌تواند با استفاده از ابزارهایی نظیر پیامک، خودپردازها، درگاه‌های بانکی یا برنامک‌های موبایلی نسبت به استعلام اطلاعات چک تضمین‌شده اقدام و مطمئن شود که این چک به نفع وی در سامانه صیاد ثبت و تأییدشده است.

معاون اداره توسعه و تدوین مقررات بانک مرکزی با بیان اینکه از امروز اگر چک تضمین‌شده‌ای بین افراد مبادله شود که فاقد شناسه ۱۶ رقمی صیادی باشد قابل پردازش در سیستم بین بانکی نیست و صرفاً شعب صادرکننده چک یا بانکی که چک را صادر کرده است وجه این چک را می‌تواند پرداخت کند، افزود: ذینفع حتماً باید توجه داشته باشد که در زمان دریافت چک تضمین‌شده، شناسه ۱۶ رقمی صیادی روی برگه چک را رویت و از طریق شناسه ۱۶ رقمی، چک تضمین‌شده را استعلام و مطمئن شود که چک به نفع وی ثبت و تأییدشده است.

 وی تاکید کرد: صادرکننده یا متقاضی چک تضمین‌شده، نیازی نیست به سامانه صیاد برای ثبت و تأیید مراجعه کند زیرا این اقدام راساً توسط بانک صادرکننده انجام می‌شود.

گفتنی است بانک مرکزی پیش از این و در زمینه افزایش دسترسی عموم مردم به خدمات چک‌های جدید، امکان انجام ثبت،‌ تأیید، انتقال و انواع استعلام چک‌های جدید را از طریق ارسال پیامک به سرشماره ۴۰۴۰۷۰۱۷۰۱ فراهم کرده است. بر این اساس هموطنان می‌توانند با ارسال پیامک بدون متن به این سرشماره راهنمای انجام خدمات چک را دریافت کنند.

کد خبر 681564 برچسب‌ها بانک بانک مرکزی سامانه صیاد چک - دسته چک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بانک بانک مرکزی سامانه صیاد چک دسته چک چک تضمین شده سامانه صیاد بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد

بانک مرکزی ترکیه نرخ بهره را ۵۰ درصد نگه داشت.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی جمهوری ترکیه (CBRT) اعلام کرد که نرخ بهره را پس از افزایش در ماه گذشته بدون تغییر در ۵۰ درصد نگه می‌دارد.

کمیته سیاست پولی استدلال کرد که به دلیل تاخیر بین افزایش نرخ‌ها و تاثیر آن بر تورم، توقف در انقباض الزامی است.

بانک افزود که «به شدت به ریسک‌های تورمی توجه می‌کند».

بانک ترکیه گفت: تا زمانی که شاهد کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه نباشد و تا زمانی که انتظارات تورمی به محدوده پیش‌بینی شده باز نگردد، موضع پولی فشرده خود را حفظ خواهد کرد.

این سازمان مجددا تاکید کرد که آماده است تا در صورت پیش‌بینی وخامت قابل توجه و مداوم تورم، نرخ‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در چهار محال و بختیاری
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد